Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Sony specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Welk Sony Vaio Toetsenbord-Keyboard heb ik nodig?

Welk Sony Vaio Toetsenbord-Keyboard heb ik nodig?Wilt u uw Sony Vaio toetsenbord vervangen? Maar heeft u geen idee welk Sony Vaio toetsenbord/ keyboard geschikt is voor uw laptop? Door de jaren heen zijn er veel verschillende Sony Vaio laptops geproduceerd. Het kan hierdoor lastig zijn om het juiste Sony Vaio toetsenbord te vinden. Hieronder leggen we in een paar stappen uit hoe u kunt vaststellen welk toetsenbord geschikt is voor welke Sony Vaio laptop.

Stap 1: Zoek de modelnaam van uw Sony Vaio op

Kijk hiervoor even onderop uw Sony Vaio, hier vindt u in de meeste gevallen een sticker.

Kies in ons hoofdmenu > Zoek op Sony > “Modelnaam” van uw Sony Vaio.

Stap 2: Selecteer het type van uw Sony Vaio

Het typenummer staat ook op de onderzijde van uw Sony Vaio. Selecteer op de categoriepagina (modelnaam van uw Sony Vaio) uw type.

Onderzijde Sony Vaio laptop

Voorbeeld van een sticker welke u vaak aan de onderzijde van uw Sony Vaio treft.

Stap 3: Filter op Toetsenbord

U krijgt nu alle laptop onderdelen voor uw Sony Vaio laptop te zien. In het linkermenu kunt u op Toetsenbord filteren. U krijgt nu 1 of meerdere Sony Vaio Toetsenborden voor uw laptop te zien. Het verschil zit vaak in de volgende kenmerken:

  • Kleur (kan wit of zwart zijn)

  • Indeling (Qwerty of Azerty)

De indeling van het Sony Vaio toetsenbord heeft betrekking op de volgorde van de toetsen. Zie ook: Wat is verschil tussen een Qwerty en een Azerty Sony Vaio Toetsenbord?

Kunt u uw Sony Vaio toetsenbord ondanks bovenstaande stappen niet vinden? Neem even contact met ons op en wij zoeken voor u het Sony Vaio Toetsenbord op dat geschikt is voor uw laptop.